Contact & inschrijven

De buitenschoolse opvang is telefonisch bereikbaar via nummer
06 14 87 68 15. U kunt voor vragen ook het contactformulier invullen.

Voor al uw vragen over de plaatsing en de kosten voor kinderopvang kunt u terecht bij de afdeling planning & plaatsing op het SKV servicebureau. Deze afdeling is iedere werkdag telefonisch te bereiken via telefoonnummer 010 – 435 56 11 of per e-mail plaatsing@un1ek.nl.

Wij ontvangen u graag voor een uitgebreide rondleiding. De inschrijving van uw kind voor buitenschoolse opvang wordt verwerkt door de afdeling Klantenservice op het St. Un1ek-servicebureau. U ontvangt een inschrijfbevestiging en, wanneer er plaats is, een plaatsingsovereenkomst waarin alle relevante gegevens zijn opgenomen.
De plaatsing van uw kind start per de 1e of de 16e van de maand en eindigt wanneer hij of zij de basisschool verlaat.

Voor aanvang van de plaatsing heeft u een kennismakingsgesprek met de pedagogisch medewerkers van de groep van uw kind. Tijdens dit gesprek ontvangt u een informatieboekje over buitenschoolse opvang. Ook maakt u afspraken over het wennen van uw kind. Eenmaal per jaar heeft u met de pedagogisch medewerker een ‘Kind in beeld’ gesprek. Dan spreken we de ontwikkeling en het welbevinden van uw kind in de groep.