Nieuws

 • Fotografie Kunstblokken middenbouw

  Tijdens de eerste ronde van de Kunstblokken van dit schooljaar heeft een groepje leerlingen uit de middenbouw een fotocursus gevolgd bij meester Rob P.  De volgende onderdelen kwamen aan bod: Abstract-close-up Herfst Kikker- en vogelperspectief Een selectie van de mooiste foto’s is in deze galerij te zien. In de hal van het hoofdgebouw aan de Lissabonweg is een collage van …

  Lees verder…
 • Foto’s kijkavond Kinderboekenweek 2019

  Een terugblik op de kijkavond van de Kinderboekenweek 2019 op woensdag 16 oktober.

      Foto’s: Rob Pols © IKC De Ark 2019

  Lees verder…
 • Kunstblokken

  Tijdens de derde les van de eerste Kunstblokken van dit schooljaar werden de puntjes op de i gezet voor de kijkavond.

  Foto’s Rob Pols © IKC De Ark 2019

  Lees verder…
 • Verboden te fietsen!

  Voor de veiligheid van ons allemaal herhalen we het nog maar eens: het schoolplein en de omliggende paden en perken zijn geen fietspad! Wilt u als ouder/verzorger het goede voorbeeld geven door af te stappen?  Kinderen die toch op het schoolplein fietsen worden aangesproken en gesommeerd af te stappen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.    

  Lees verder…
 • Activiteiten in samenwerking met Stichting AanZet

  Klik op de onderstaande links om de posters te bekijken. Ark Ik en mijn kind Ark Peuterlab Ark Taalles Poster_LiftjeLeven_Ark  

  Lees verder…
 • Nieuwsbrief Stichting AanZet

  Stichting AanZet organiseert op de locatie aan de Baarnhoeve verschillende activiteiten. In de onderstaande nieuwsbrief vindt u een overzicht.  AanZet nieuwsbrief september 2019

  Lees verder…
 • Foto’s laatste schooldag 2018-2019

  Foto’s van de laatste schooldag van 2018-2019, met verschillende workshops en activiteiten, zoals het bespelen van de djembé, touwtrekken en estafette onder leiding van meester Rob van G., zang- en muziekles van Roosje, danslessen voor de kleinsten en het zogenaamde capuera, een Braziliaanse vechtkunst. 

  Foto’s: Rob P. © IKC De Ark 2019

  Lees verder…
 • Laatste computerlessen groepen 3

  De laatste computerlessen van meester Rob van dit schooljaar zitten er zo’n beetje op. Omdat de leerlingen zo goed hebben gewerkt, mochten ze de laatste les een spelletje voor zichzelf doen. Er werden huizen gebouwd, Pacman met optelsommetjes gespeeld, kleurplaten ingekleurd enz. Zelfs de meester tekende een huis!

  Lees verder…
 • Ontdek-je-plekje in de ontdektuin

  De ontdektuin in de patio van ons hoofdgebouw begint al aardig wat vruchten af te werpen. Zo groeien er appels, aalbessen, druiven en zelfs vijgen! Ook is er een fraaie vlinderstruik. We hebben ook aardbeienplanten, maar de aardbeien zelf zijn al verdwenen. Foto’s: 09-07-2019 (RP).

  Lees verder…
 • Nieuw: moestuintje Baarnhoeve

  Op de Baarnhoeve zijn de kleutergroepen begonnen aan hun eigen moestuintje. Er is onder andere sla, maïs en courgette gepoot. Nu nog hopen dat het goed wil blijven groeien!

  Lees verder…