Santa Run 2018

Rennen en wandelen voor het goede doel

Dit jaar wordt in Vlaardingen op zondagmiddag 16 december voor de vijfde keer de Rotary Santa Run georganiseerd. De Santa Run is een ‘funrun’: je kunt 3,5 kilometer rennen of 8 kilometer wandelen door Vlaardingen. Met de Santa Run wordt ook geld ingezameld voor een goed doel; dit jaar is dat het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds maakt het financieel mogelijk dat kinderen uit een gezin met een minimum inkomen mee kunnen doen aan sport, dans- of toneellessen. UN1EK draagt het Jeugdfonds Sport & Cultuur een warm hart toe en wil graag zoveel mogelijk kinderen laten rennen met de Santa Run.

Deelname aan de Santa Run kost € 12,50. Daarvoor krijg je een kerstmanpak, een medaille en een drankje na afloop. Rotary Vlaardingen en UN1EK hebben een speciaal aanbod voor ouders van kinderen die zijn geplaatst in onze IKC’s, scholen en kindcentra. Met iedere (groot)ouder die meewandelt of -rent met de Santa Run mag een kind gratis meelopen! Daarvoor is een speciale UN1EK inschrijfpagina geopend. https://un1ek.nl/blog/un1ek-rent-de-santa-run-ren-je-mee/

Het is de bedoeling dat UN1EK-ouders en kinderen die rennen of –wandelen, samen met hun familie, klas of school, zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij kunnen dit direct overmaken via de sponsorpagina van UN1EK.

 Let op: er zijn vijftig gratis startbewijzen beschikbaar, dus schrijf je snel in!