Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Kindcentrum De Ark biedt:

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang is 52 weken per jaar beschikbaar van 07.30 tot 18.30 uur. Op aanvraag is opvang mogelijk vanaf 07.00 uur.

Voorschoolse opvang
Vanaf 07.00/07.30 uur op de locatie Baarnhoeve 4.

Naschoolse opvang - KUNST BSO
Op de Kunst-BSO staan activiteiten in de Kunsten (muziek, zang, beeldende kunst, theater) centraal. Dit als kans om talenten te ontwikkelen, te werken aan de sociaal-emotionele ontwikkeling en als leuke, leerzame en uitdagende activiteiten! Via het ouderportaal en de Nieuwsbrief is zichtbaar met welke kunstblokken wij bezig zijn. De Kunst-BSO is gevestigd op de locatie Baarnhoeve 4 en is bereikbaar tot 18.30 uur. 

Vakantieopvang
In de schoolvakanties zijn alle kinderen welkom bij Vakantieopvang Holy (Baarnhoeve 4), hieronder vallen BSO Het Kruidenpad en Kunst-BSO De Ark. Op sluitingsdagen van school buiten de schoolvakanties is er BSO-plusopvang mogelijk. Ouders dienen dit extra aan te vragen.
De buitenschoolse opvang voldoet aan strenge kwaliteit- en veiligheidseisen zoals vastgelegd in de Wet Kinderopvang. IKC De Ark is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopovang.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen bij onze buitenschoolse opvang. Wilt u een rondleiding aanvragen? Belt u dan naar 010- 4741665.

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?