Ouderportaal

Hele dag opvang

Hele dag opvang

Kindcentrum De Ark heeft ca. zes horizontale groepen voor hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In ons kinderdagverblijf worden kinderen in een vaste groep geplaatst. De pedagogisch medewerkers verzorgen de kinderen en organiseren, zowel binnen als buiten het kindcentrum, leuke activiteiten en ontwikkelingsgerichte spelletjes. Zo kunnen kinderen met elkaar spelen en veel van elkaar leren.

De hele dagopvang is 52 weken per jaar geopend van 07.00 tot  tot 18.00 uur en is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit betekent dat u Kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.

U bent van harte welkom voor een rondleiding. We vertellen u graag meer!

Informatie van UN1EK

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we verschillende opvangpakketten aan voor ontwikkelingsgerichte hele dagopvang. U kunt hierbij kiezen voor opvang voor 52 of 40 weken per jaar, maar u kunt ook kiezen voor andere vormen van opvang. Als u wat langere werkdagen draait of latere lestijden hebt, kunt u er ook voor kiezen om uw kleintje op te geven voor verlengde dagopvang. In de hele dagopvang wordt er gewerkt met een VVE programma en onze medewerkers hebben de cursus babyontwikkeling gevolgd. Wilt u advies of heeft u een vraag? Onze Klantenservice helpt u graag. U kunt op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur contact opnemen met 010-4355611 (keuze 1) of een email sturen naar plaatsing@un1ek.nl.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?