Ouderportaal

Schooltijden en vakanties

Schooltijden en vakanties

Schoolvakanties en sluitingsdagen - Un1ek

Kindcentrum De Ark hanteert voor de schooltijden een continurooster.

Voor groepen 1 t/m 4:
Maandag, dinsdag en donderdag 08.45 – 14.15 uur (inloop vanaf 08.30 uur)
Woensdag en vrijdag 08.45 – 12.45 uur (inloop vanaf 08.30 uur)

Voor groepen 5 t/m 8:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.45 – 14.15 uur (inloop vanaf 08.30 uur)
Woensdag 08.45 – 12.45 uur (inloop vanaf 08.30 uur)

De schooldeuren gaan altijd vijftien minuten van te voren open zodat alle leerlingen tijdig in de groep kunnen zijn. Om zelfstandigheid en rust te bevorderen verwachten wij van ouders dat zij alle leerlingen, dus vanaf groep 1, zelfstandig de school binnen laten gaan, met uitzondering van kinderen die komen "wennen".


Schoolvakanties

Onze schoolvakanties en sluitingsdagen zijn te vinden in het overzicht
UN1EK-Schoolvakanties 2023-2024


   

Vakantieopvang en BSO-plusopvang

In de schoolvakanties zijn de scholen en peuterspeelzalen van UN1EK gesloten: de buitenschoolse opvang is geopend en biedt vakantieopvang.
Op vrije dagen van school (o.a. studiedagen en ADV dagen) buiten de schoolvakanties kunnen ouders gebruik maken van ‘BSO plus opvang’ bij de buitenschoolse opvang.
Op nationale feestdagen zijn álle locaties van UN1EK gesloten.

In de schoolvakanties bieden we ‘vakantieopvang‘ bij de buitenschoolse opvang. Op andere sluitingsdagen van school kunt u gebruik maken van ‘BSO-plus’-opvang.

Buitengewoon verlof

In het magazine van Kindcentrum De Ark – van A tot K dat u bij downloads kunt vinden, staan de voorwaarden voor het aanvragen van buitengewoon verlof voor uw kind. Bij downloads vindt u ook het formulier dat u daarvoor kunt invullen.

Informatie van UN1EK

Het overzicht van schoolvakanties en sluitingsdagen vindt u terug op onze UN1EK website.
UN1EK schoolvakanties en sluitingsdagen

Vakantieopvang en BSO-plus opvang

In de schoolvakanties zijn de scholen en locaties voor peuteropvang van UN1EK gesloten. De buitenschoolse opvang is wel geopend voor vakantieopvang. Drie weken voor iedere schoolvakantie staan de vakantieprogramma’s van alle kindcentra online. Wilt u uw kind inschrijven voor de vakantieopvang? Dit kan via het ouderportaal van Kindplanner.

Sluitingsdagen

Tijdens de sluitingsdagen zijn alle locaties van UN1EK gesloten. Daarnaast is een locatie eenmaal per jaar gesloten voor een studiedag voor medewerkers. Deze wordt ruim van tevoren aangekondigd. Er is de mogelijkheid om een sluitingsdag te ruilen voor een opvangdag.

Meer informatie?

Alle informatie over schoolvakanties en sluitingsdagen
Vakantieprogramma's van UN1EK