Ouderportaal

Afscheid van meester Arie

Afscheid van meester Arie

Vandaag was het zover: het volgende feestje in de klas. Meester Arie zijn pensioen werd vandaag gevierd. De meester had verteld dat we op het schoolplein "naar de camping" zouden gaan om hem te bezoeken. Voordat het feest begon kwam meester Arie nog even bij ons in de klas. De meester zette hem op de tafel en mochten wij er omheen zingen en dansen. Bij verjaardagen zingen we altijd het lied "gefeliciteerd" van Bassie en Adriaan.
Die deden we nu ook. Toen vertelde meester Arie dat hij lang geleden aan dit lied/hele cd heeft meegewerkt. Dat was dus extra leuk.

Om 11.25 uur mochten we op campingbezoek. Het leek wel of we op audiëntie bij Sinterklaas gingen. We hebben het groepswerk overhandigd en vervolgens heel hard meegezongen en gesprongen met Snollebollekes. Daarna mochten we een ijsje halen, daar waren we toch eigenlijk wel het meest op aan het wachten! Een heuse ijskar had de smaken vanille, aardbei en chocolade. Na deze lekkernij mochten we lekker buiten spelen en de volgende groep ging naar meester Arie!