Ouderportaal

De eerste schoolweek in groep 7b

De eerste schoolweek in groep 7b

De eerste schoolweek is alweer een feit. Iedereen moest weer even wennen aan de schoolroutines, nieuwe kinderen in de groep, het harde werken in de klas en natuurlijk ook andere leerkrachten dan vorig jaar in een nieuw lokaal. Vanaf de komende week zullen we het tempo steeds een beetje meer gaan opvoeren en starten dan ook met het huiswerk en de weektaak. 

Huiswerk
In SchouderCom kunt u in de agenda het huiswerk zien voor de groep. Zo kunt u zelf ook in de gaten houden wat er gemaakt moet worden en wanneer het af moet. Aankomende week gaan we de multomappen inrichten met tabbladen en komt het eerste huiswerk erin. 

Dans
De komende zes weken krijgen de kinderen danslessen. Hiervoor zijn gymschoenen nodig. Wilt u ervoor zorgen dat iedereen goede gymschoenen meeneemt? Een aantal kinderen is in de zomervakantie lekker gegroeid waardoor de schoenen te klein zijn geworden. Dus graag op dinsdag (gym), donderdag (dans) en vrijdag (gym) de schoenen mee.

Verjaardagskalender
De week hebben we een start gemaakt met de verjaardagskalender. Met een uitgeknipte foto van zichzelf op zwart papier worden zij een superster (zie foto).

Kindgesprekken
Vanaf aanstaande maandag starten de kindgesprekken. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Tot zondagavond 19.00 uur staat de planner nog open.