Ouderportaal

Rommelpiet in 7b!

Rommelpiet in 7b!

Het is toch wat hè? Kom je op school, is het lokaal een rommel! En zijn de schoenen verstopt. Eenmaal de schoenen gevonden, blijken ze leeg te zijn. Huh? Dus de rommelpiet is geweest, heeft rommel gemaakt, maar heeft niets voor ons achtergelaten? We hebben gisteren nog wel zo hard gezongen én gedanst.

Maar wat is dat....? Er liggen ook allemaal stukjes papier met een kleur op de achterkant. Wat moeten we hier toch mee doen? Hoeveel stukjes zijn er? vier? En wat doen we met die vier stukjes? Al snel kwamen ze er achter dat die vier stukjes bij elkaar een woordzoeker was. Snel de woorden zoeken en de overgebleven letters achter elkaar zetten. Die letters vormen een zin...

'Ga naar de wc en zoek het cadeau'.  Of naar het trapgat. Of naar de binnentuin. Of naar het computerlokaal. Of naar het instructieplein. Of naar de leraren-wc of naar groep 8b. En ja hoor.... daar ligt een cadeautje. Maar wat zit erin? Snel terug naar de klas en tegelijkertijd hebben wij de cadeautjes opengemaakt. EEN TRAPVEER!

Bedankt Sinterklaas en de rommelpieten!