Ouderportaal

Week 12 in groep 1b

Week 12 in groep 1b

In de hal tussen de lokalen hebben de juffen en de meester een Sinterklaashuis gemaakt. We kunnen ons daar verkleden, op de boot spelen, pakjes inpakken en kruidnootjes bakken. Samen met twee kinderen uit andere groepen kunnen we hier heerlijk leren en spelen.Vooral dat de meester niet altijd op ons kan letten vinden we wel lekker. De meeste van ons kunnen hier heerlijk spelen, zonder dat de meester hoeft in te grijpen. Met muziek hebben we ons muziekpietendiploma verdiend. Juf Arianne was helemaal trots op ons.
Met beeldende vorming hebben we ook hard gewerkt. Op de ruiten hebben we een heel mooi straatje gemaakt. We kregen een silhouet van een huisje en moesten daar de ruiten uitprikken met een prikpen. Dit ging ons goed af. Daarna mochten we met gekleurd vliegerpapier de ruitjes en deurtjes beplakken. Het geeft een mooi effect op de ramen. 

Komende week werken we nog steeds over Sinterklaas. We zijn al zenuwachtig voor vrijdag 3 december, want dan komt de Goedheiligman met zijn Pieten bij ons op bezoek!