Ouderportaal

Week 3 in groep 1b/2b

Week 3 in groep 1b/2b

Qua temperatuur worden alle records voor september gebroken. Ook in de Berengroep. Vooral toen er op woensdag inloop was. Wat fijn om te merken dat er veel papa's, mama's, broers en zussen aanwezig waren om samen met ons te werken en te spelen. Helaas liep de temperatuur in het lokaal op tot boven de 28 graden, zweten dus.

Met rekenen hebben we de telrij tot en met 12 gedaan. Met groep 2 gingen we tot 12 synchroon tellen. We hebben een spelletje met de hoepels gedaan. We moesten een hoepel laten draaien en er dan (een) rondje(s) omheen rennen. Helaas hebben we de twaalf rondjes niet gehaald. We kwamen tot drie rondjes.

Met beeldende vorming hebben we met verf en een grote kwast een beer getekend.
We mochten alleen ronde vormen (cirkel en ovaal) maken. We moesten de cirkels en ovaal steeds kleiner maken, totdat de beer helemaal was gevuld. Ook hebben we met wasco dezelfde beer getekend, maar dan zijn hele familie. Ook hier mochten we alleen maar cirkels en ovale vormen gebruiken.

Op donderdag hebben we in de middag met waterspelletjes gespeeld. De meester maakte ons met een slang lekker nat. Gelukkig konden we voordat we naar huis gingen weer opdrogen.