Ouderportaal

Welkom in groep 3b

Welkom in groep 3b

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

Dinsdag 23 augustus is het zover, dan starten jullie in groep 3b. Best wel spannend, maar zoals jullie op de foto kunnen zien, zijn wij er klaar voor en hebben we er zin in! 

Belangrijk om alvast te weten:

  • Jullie komen binnen door de deur van groep 3b via het kleuterplein. Ouders nemen afscheid op het plein. De kinderen komen aan het einde van de schooldag ook hier weer naar buiten. 
  • Neem elke dag een gezond tussendoortje en iets te drinken mee. Op maandag, dinsdag en donderdag lunchen wij met elkaar. 
  • Vanaf deze week starten de drama- en gymlessen. Op maandag is er dramales en hebben de kinderen hun gymschoenen nodig. Op dinsdag en donderdag zijn er gymlessen. Naast gymschoenen, hebben de kinderen dan ook gymkleding nodig. Wellicht is het handig om de gymtassen gedurende de week op school te houden. Ze kunnen dan vrijdag hun kleren meenemen naar huis om deze in het weekend te wassen. 
  • De school zorgt voor alle benodige materialen voor de kinderen en daarom willen wij vragen of de kinderen eigen spulletjes thuis willen houden. 

Juf Janneke en juf Bette